Štenci japanskih akitva vrhunskog kvaliteta

  24
  Opis oglasa:

  Haiku Ken odgajivačnica akita, registrovana pod brojem FCI 5418, oglašava dva legla japanskih akita vrhunskog kvaliteta. U ovim leglu imamo dostupne štence oranž bele i tigraste boje.

  Štenci su jako lepih glava, odličnog tipa dlake i jako lepih i izraženih kolora.

  Otac štenaca: Zenei Go Tamashi kensha izuzetno kompaktan i skladan mladi mužjak, odličnog formata tela, prelepe glave, odličnog kolora i predivnog karaktera, pas koga smo uvezli iz Italije iz jedne od najboljih odgajivačnica, izuzetno kvalitetnih krvnih linija i Kou Zan Shun You Kensha mužjak koga smo uvezli iz Španije, jako snažan i kompaktan mužjak prelepog eksterijra.

  Majka štenaca Zuri Go Haiku Ken ženka iz našeg odgoja odličnog kvaliteta, jako lepog tigrastog kolora i izuzetno dobrih krvnih linija (ćerka naše Minako Go Shirai uvoza iz Japana i Daiko Go Kamino Ken nas uvoz iz Francuske) i ženka Yoi No Nana Shun You Kensha oranž bela ženka koju smo uvezli iz Španije i koja je ponos nase odgajivačnice.

  Svi psi su u našem vlašnistu i u našoj odgajivačnici i mogu se videti uživo da možete sami i proceniti njihov kvalitet i karaker.

  Štenci su prošli kompletan veterinarski tretman u našoj odgajivačnici uz sve potrebne zdravstvene sertifikate i spremni su za preuzimanje.

  Za sve do dodatne informacije i rezervacije možete nas kontaktirati na telefon.

  Saša Milojković, Niš

  Niš