NaslovnaINFOBESPLATNA OBUKA ZA SPAŠAVANJE ŽIVOTINJA U BEOGRADU

BESPLATNA OBUKA ZA SPAŠAVANJE ŽIVOTINJA U BEOGRADU

Sutra počinje teoretski deo obuke za spašavanje životinja u organizaciji beogradske opštine Vračar. Obuka je besplatna i, nakon teoretskog dela, očekuje se i praktični deo.

Obuka će početi u subotu, 7. septembra u 17h u velikoj sali opštine Vračar u Njegoševoj ulici 77. Teoretski deo obuke trajaće sedam dana, a onda 14. septembra sa početkom u 11h počinje praktični deo obuke u Čuburskom parku.

Na praktični deo obuke proći će najperspektivniji kandidati, koji će biti obučeni i opremljeni za tehničko spasavanje životinja.

Cilj organizacije Animal Rescue Serbia, koja stoji iza projekta, je da u svakoj opštini Srbije postoje spasilački timovi koji će u svojoj lokalnoj sredini spasavati životinje, ali ako zatreba i ljude. Opština Vračar je prva opština sa kojom su potpisali ugovor za ovo, a nadaju se da će se priključiti još opština.

Zainteresovani prijave mogu slati na mejl adresu: animalrescuesrb@gmail.com, sa naznakom ,,Obuka za spasioce – Vračar”.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kontakt osoba je Mihaila Grupkovića, predsednik Skupštine opštine Vračar (broj telefona: 069/8851-008, mejl adresa:m.grupkovic@vracar.rs).

Pročitajte još: INFO

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari