NaslovnaINFODOĐITE DA PREDEMO ZAJEDNO - UDOMLJAVANJE MACA U DOMU OMLADINE

DOĐITE DA PREDEMO ZAJEDNO – UDOMLJAVANJE MACA U DOMU OMLADINE

Po sedmi put u Domu omladine, Veterina Beograd i Društvo Le PETit organizuju u nedelju, 21. aprila Mrnjau vikend po sloganom „Dođite da predemo zajedno“.

Na sajmu će biti ponuđeno pedesetak lepih i zdravih maca spremnih za udomljavanje. Sve mace su spasene sa ulica a odnegovala ih je i postavila na šapice ekipa odgovornih i predanih aktivista koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremno odu u nove domove.

Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su vaspitane, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca s navikama neophodnim za život u kući ili stanu.

JKP Veterina će ozvaničiti ugovore o odgovornom vlasništvu. Mace će dobiti mikročipove i vakcine protiv besnila, i imaće besplatnu sterilizaciju kada dođe vreme.

Društveno odgovorne firme će darivati udomljene mace i njihove vlasnike za srećan početak. Kompanija Plus Plus će novim vlasnicima pokloniti kvalitetnu N&D grain – free hranu i organizovati savetovalište za negu i vaspitanje ljubimaca.

Mrnjau vikend traje od 11h do 17h.

izvor: beograduzivo.rs

Pročitajte još: INFO

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari