NaslovnaINFOJOŠ JEDAN SLUČAJ IZUJEDANOG DETETA

JOŠ JEDAN SLUČAJ IZUJEDANOG DETETA

U Sjenici se dogodio još jedan slučaj napada psa na dete. Kako mediji prenose u pitanju je devojčica stara 8 godina, koja je povređena kada ju je izujedala američka akita.

Devojčica je teško povređena kada ju je pas izujedao po glavi i telu, a kako mediji prenose protiv vlasnika je podneta krivična prijava zbog sumnje da je držao psa u neobezbeđenom boksu unutar svog dvorišta.

Kako navodi Kurir, povređena devojčica je živela u komšiluku vlasnika psa, a u njegovom dvorištu se zatekla igrajući se sa decom njegovog rođaka. Prema izvoru iz Sjenice, jedno od dece je navodno otvorilo boks u kojem se nalazio pas, koji je istrčao i počeo da ih napada. Devojčica je zadobila teže povrede, rane po leđima, kukovima, glavi kao i ujede po levoj nozi. Vlasnik je videvši šta se događa, istrčao iz svog doma, stavio povređenu devojčicu u automobil i odvezao je do Doma zdravlja.

Devojčica je iz Doma zdravlja u Sjenici kasnije prebačena u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, a policija je po nalogu tužilaštva u Sjenici podnela krivičnu prijavu protiv vlasnika zbog izvršenja krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti –  saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Izvor: 24sedam.rs, kurir.rs

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari