NaslovnaINFOKINESKI RADNICI DRALI ŽIVOTINJU NA GRADILIŠTU (UZENIMIRUJUĆI VIDEO)

KINESKI RADNICI DRALI ŽIVOTINJU NA GRADILIŠTU (UZENIMIRUJUĆI VIDEO)

Tokom oktobra se u medijima pojavila strašna vest – da su u Zrenjaninu na gradilištu kineske fabrike „Linglong“ radnici drali manju životinju vezanu za gredu.

Autor snimka koji kruži društvenim mrežama, tvrdi da je u pitanju mačka dok su se kasnije pojavile tvrdnje da je u pitanju druga životinja. Koja god da je životinja u pitanju, na ovom vrlo uznemirujućem snimku se vidi životinja koja je vezana za gredu, dok je jedan muškarac dere nožem koji drži u ruci, dok ga drugi muškarac posmatra stojeći pored njega naslonjen na ašov.

Video klip možete pogledati ovde

Nakon što se ova vest pojavila u medijima predstavnici kompanije Linglong International Europe su za Blic Biznis izjavili sledeće: „Tačno je da je pomenuti snimak nastao na gradilištu naše kompanije, a akteri snimka su zaposleni kod našeg podizvođača zaduženog za izvođenje radova na izgradnji fabrike. Takođe, internom istragom utvrđeno je da je životinja sa snimka već ulovljeni zec, a ne mačka, kog je neko od lokalnih stanovnika doneo radnicima. Nakon pribavljanja činjenica o tome šta se tačno desilo, kompanija je uputila svoj protest podizvođačkoj firmi čiji su ovo radnici, uz zahtev za njihovo momentalno otpuštanje i udaljavanje sa gradilišta“ Takođe su u svom pisanom odgovoru dodali i  „stav kompanije je da je ovakvo ponašanje nedopustivo, budući da su briga o životnoj sredini i životinjama jedan od glavnih postulata u našem poslovanju“.

Izvor: blic.rs/biznis, twitter.com

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari