NaslovnaINFONAJBOLJE RASE ZA AKTIVNE LJUDE

NAJBOLJE RASE ZA AKTIVNE LJUDE

RASE ZA AKTIVNE LJUDE – Prilikom odabira kućnog ljubimca potrebno je povesti računa o mnogim stvarima. Jedna od njih je i to koliko aktivnog i fizički jakog ljubimca želite pored sebe. Ukoliko se ubrajate u aktivne ljude koji vole prirodu kao i trčanje izdvojili smo nekoliko rasa koje su odličan izbor za vas.

Vajmarski ptičar

Vajmarski ptičar je odličan izbor za sportiste i trkače. Poseduje i više nego dovoljno energije da isprati vaš tempo na bilo kojoj ruti za trčanje. Najsrećniji je kada svog vlasnika vidi srećnog, prijateljski je nastrojen i vrlo je inteligentan i poslušan.

Džek rasel terijer

Iako mali rastom, ovaj pas prosto obožava trčanje i jurnjavu po parku i prirodi. Ovaj mali pas je poznat po tome što mnoge svoje pseće drugare može da potpuno izmori, a prema nekim izvorima bez problema bi mogao da se trka čak i sa konjima. Energije mu nikako ne manjka, tako da možete biti sigurni da je dobar izbor.

Zlatni retriver

Jedna od najpopularnijih rasa već godinama unazad. Na prvi pogled deluje kao pas koji bi se samo izležavao i mazio na kauču, ali zapravo energije i snage mu ne nedostaje. Zahtevaju dosta kretanja, a trčanje može biti odličan izbor za njih. Lako će se prilagoditi bilo kom tempu koji mu zadate. Takođe, obožavaju vodu i plivanje.

Bigl

Ovaj mališan je vrlo aktivan, ako volite sprintove i brzi hod on je odličan izbor za vas. Obožavaju trening, trčanje i igranje sa lopticom tako da su takođe odličan izbor za sportiste i aktivne ljude.

Malamut

Izgledom veoma podseća na čuvenog haskija, ali je snažniji od njega. Ovaj pas je uzgajan kako bi vukao velike sanke po snegu i izuzetno je izdržljiv. Ako volite da trčite na duže staze, budite sigurni da će ovaj pas moći verno da vam pravi društvo kilometrima.

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari