NaslovnaUDOMI / POKLONINIKO NE ŽELI DA GA UDOMI ZATO ŠTO JE "OBIČAN I CRN"...

NIKO NE ŽELI DA GA UDOMI ZATO ŠTO JE „OBIČAN I CRN“ (VIDEO)

OBIČAN I CRN – Udruženje Beta je na svom Fejsbuk profilu objavilo kratki snimak jednog od svojih štićenika. Ovaj pas je jedan od mnogih spasenih sa Avale, koji i dalje tužno čeka da ga neko udomi.

Kako iz udruženja navode, ovo je pas kojeg niko ne želi zato što je običan i crn. Nije u pitanju pas koji je zlostavljan, nije pas koji se plaši ljudi već je pas koji je izbačen kao štene i spasen kada je imao mesec ipo dana i pas koji odrasta u pansionu.

Na snimku koji je Beta postavila na svom profilu se vidi da i pas sve vreme piški od straha, jer se kao i mnogi štićenici udruženja oseća sigurno samo u svom boKSU, jer ne zna za bolje 🙁

Udruženje Beta redovno objavljuje snimke i fotografije pasa o kojima brine kako bi im u što kraćem roku pronašli trajni dom. Mnogi od njih nemaju sreće pa ostanu njihovi gosti poprilično dugo vremena, a mnogi imaju i zdravstvenih problema. Udruženje ima dosta troškova oko hrane, smeštanja, ali i lečenja svojih štićenika, pa ukoliko niste u mogućnosti da udomite nekog od ovih divnih pasa možete pomoći u vidu donacije udruženju. Donacije u vidu hrane za pse su takođe dobrodošle.

Udruženje za brigu o životinjama grada Beograda „BETA“
https://www.betabeograd.org/
Žiro račun na koji se mogu vršiti uplate u vidu donacija je:
Dinarski :160 – 395436 – 78 Banka Intesa
Devizni :
SWIFT DBDBRSBG
IBAN RS35160005400000584619
PayPal: beograd@beta.org.rs

Pročitajte još: UDOMI / POKLONI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari