NaslovnaINFOOSIGURANJE KUĆNIH LJUBIMACA - DA ILI NE?

OSIGURANJE KUĆNIH LJUBIMACA – DA ILI NE?

OSIGURANJE LJUBIMACA – Sigurni smo da vam je zdravlje vašeg ljubimca na vrhu liste prioriteta, a verovatno znate da kako godine odmiču, tako se i briga o njima i potreba za posetom veterinaru i zdravstvenom negom povećava.

Svako ko ima ljubimca svestan je da su oni velika odgovornost i da pored onih planiranih troškova kao što su hrana, vakcinacija, sezonske zaštite od buva i krpelja, moramo računati i na nepredviđene troškove koji mogu nastati usled iznenadne bolesti ili nezgode ljubimca.

U mnogim državama, a i u našoj, postoje zdravstvena osiguranja za kućne ljubimce. Da li ste do sada razmišljali o tome da osigurate svog čupavca?

Kod nas svega nekoliko osiguravajućih kuća nudi ovakvu vrstu osiguranja, a vlasnici pasa mogu osigurati svoje ljubimce od bolesti ili nesrećnog slučaja, čime bi obezbedili finansijsko pokriće teških posledica koje ovi rizici mogu ostaviti na pse.

U zavisnosti od nivoa pokrića, ovaj proizvod bi obuhvatio osiguranje života psa usled uginuća ili eutanazije kao posledice bolesti ili nesrećnog slučaja; osiguranje troškova hirurških intervencija kao posledice bolesti ili nesrećnog slučaja; osiguranje odgovornosti vlasnika za materijalnu štetu koju pas pričini trećim licima ili njihovim stvarima.

Kakav je vaš stav po ovom pitanju? Pišite nam u kometarima ispod.

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari