NaslovnaINFOREVIJA, TAKMIČENJE, TRKA - HUMANITARNI DOG FEST U BEOGRADU

REVIJA, TAKMIČENJE, TRKA – HUMANITARNI DOG FEST U BEOGRADU

U subotu, 1. juna, u šoping centru Delta City u Beogradu održaće se šesti Sajam hrane, opreme i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce Dog Fest. Festival se organizuje u organizaciji magazina Pas.

Ovogodišnja manifestacija ima humanitarni karakter i na kraju možete udomiti psa iz gradskih azila JKP Veterina Beograd, kao i iz prihvatilišta Draževac.

Događaj počinje u 10h i trajaće do 20h. Centralni događaj će biti Revija nezbrinutih pasa, a satnicu pogledajte u nastavku:

12.00  Otvaranje manifestacije i Revija nezbrinutih pasa iz gradskih prihvatilišta
13.00 Agility prezentacija i vežbe poslušnosti
14.00 Dečji kviz znanja o psima
15.30 Takmičenje Šiz friz
16.30 Izbor za najposlušnijeg psa
17.30 Trka do klope
18.30 Izbor za najšarmantnijeg psa

Štandovi

Na štandovima izlagača moći ćete da dobijete besplatne uzorke hrane, grickalica i poslastica, da se upoznate sa opremom, igračkama, suplementima, kozmetikom, garderobom, uslugama za negu i zdravlje mezimaca… Izlagači će tokom celog dana svim posetiocima davati savete o ishrani i nezi naših najboljih četvoronožnih prijatelja, a pobednicima u svim kategorijama naših takmičenja dodeliće vredne poklon-pakete.

Zabavni program

Kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, kao i uvek do sada pripremili smo celodnevni zabavni i interaktivni program: Dečji kviz znanja o psima, izbor za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, takmičenje Šiz friz, kao i Trku do klope. Pobednici će dobiti vredne nagrade koje će obezbediti izlagači.

izvor: Delta City

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari