NaslovnaINFOUŽAS U BORU - ODSEČENA GLAVA PSA (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

UŽAS U BORU – ODSEČENA GLAVA PSA (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

U jednom borskom naselju je jedna devojka tokom šetnje sa svojim ljubimcem doživela  šok jer joj je prišao jedan od uličnih pasa noseći odsečenu glavu drugog psa!

Kada je devojka shvatila šta inače prijateljski ulični pas nosi u ustima, odmah je obavestila udruženje Borske šape koji su je savetovali da slučaj prijavi policiji. Prema fotografiji koje je šokirana devojka napravila vidi se da je ovo stravično delo učinjeno od strane čoveka.

Sutradan, kada je policija izašla na teren po njenoj prijavi, nisu uspeli da pronađu glavu psa, ali je pronađena odrana koža psa za koju se predpostavlja da pripada nesrećnom psu kome je odsečena glava.

Nezvanično, po Boru neko vreme kruže glasine o ljudima koji jedu mozak psima, a stanje pronađene glave govori da ove glasine nisu potpuno neosnovane. Takođe, nezvanično, policija sumnja na veći broj ljudi ili na pojedinca koji hvataju ulične pse i koriste ih za ishranu i rituale.

Bez ozbira na razlog, ovakav zločin nije godinama viđen u Srbiji i nadamo se da će se počinilac ovog užasnog zločina pronaći u najkraćem roku.

Fotografiju možete videti ovde 

Izvor: petface.net

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari