NaslovnaZANIMLJIVOSTIŽENA PRIMORANA DA BIRA IZMEĐU STANA I PSA (VIDEO)

ŽENA PRIMORANA DA BIRA IZMEĐU STANA I PSA (VIDEO)

BIRA IZMEĐU STANA I PSA – Rabija Merani, žena koja godinama živi u luksuznom bloku zgrada u Vankuveru, je nedavno doživela vrlo neprijatno iznenađenje kada je od uprave zgrade primila pismo da mora da bira između svog psa i stana.

Prema upravi ovog stambenog kompleksa, njen devetomesečni mešanac zlatnog retrivera je sa svojih 14 inča previsok da bi nastavio da živi u kompleksu. Rabija je pokušala da se dogovori sa upravom, da ponište svoju odluku jer nije želela da se odrekne svog mezimca Skauta, ali u tome nije bila uspešna.

Ono što celu ovu situaciju čini još šokantnijom, jeste činjenica da u istom stambenom kompleksu postoje ljudi koji imaju pse slične visine kao njen mezimac, ali i komšije koje imaju i više od jednog psa što je takođe protivno pravilima stambenog kompleksa.

Rabija je sa svojom pričom izašla u medije, kao i njena komšinica Dona Mičel koja je izjavila da ova pravila nemaju smisla. Naravno, Rabija odbija da se reši svog mezimca i donela je odluku da nakon 10 godina provedenih u ovom stambenom bloku proda svoju stambenu jedinicu i novi dom potraži na drugom mestu.

Izvor: bc.ctvnews.ca, www.dailystar.co.uk

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari