NaslovnaINFOPAS ISPAO IZ AUTOMOBILA U POKRETU

PAS ISPAO IZ AUTOMOBILA U POKRETU

Tokom oktobra se u SAD u Džordžiji dogodio slučaj za kakav do sada nismo sigurno čuli.

Policajac koji nije bio na dužnosti Džin Harli i njegova supruga Keli su vozeći se autoputem primetili psa koji je ispao iz auta ispred njih kroz zadnji prozor automobila. Odmah su zaustavili svoj automobil i priskočili nesrećnom povređenom psu u pomoć. Džin je primetio da je pas ozbiljnije povređen kao i to da krvari iz usta i u predelu zadnjih nogu. Odmah je pažljivo umotao psa i zajedno sa svojom suprugom ga odvezao životinjsku bolnicu Bernwik (Bernwick Animal Hospital).

Dok je psu po imenu Taša pružana pomoć, obavestili su i hitnu službu o ovom slučaju sa nadom da su vlasnici psa primetili da im nema psa i da su pozvali 911 što se i dogodilo.

Kako kažu vlasnici, nisu primetili da im je zadnji prozor bio otvoren, a pas nije bio vezan zadnjem sedištu automobila. Na sreću po Tašu, njene povrede su sanirane zahvaljujući brzoj reakciji policajca Džina i njegove supruge. 

Ovaj događaj bi trebalo da podseti sve vlasnike bilo pasa, bilo mačaka, da uvek moraju osigurati bezbednost svog ljubimca prilikom i najkraće vožnje automobilom kako bi se ovakvi slučajevi, koji se vrlo lako mogu kobno završiti, potpuno izbegli.

Pročitajte jošINFO 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari