NaslovnaZANIMLJIVOSTIPAS VERNO ČEKA POVREĐENOG VLASNIKA

PAS VERNO ČEKA POVREĐENOG VLASNIKA

Čovek po imenu Romik je pre nekog vremena spasio psa iz zgrade u ruševinama, a sada kada je on povređen njegov pas ga verno čeka ispred bolnice.

Pas je bio zarobljen u ruševinama zgrade, sam napušten i vezan lancem u ruševinama. Romik ga je pronašao, spasao i pomogao mu da se oporavi. Bilo je potrebno više dana da se pas oporavi i stane na noge, a Romik je rešio da ga zadrži nakon oporavka.

Sada je Romik povredio noge volontirajući u Nagorno-Karabahu, a njegov pas ga verno čeka već 20 dana ispred bolnice. Prema rečima vlasnika i njegovih prijatelja, kada su Romika vozili u bolnicu zbog povrede ovaj pas je trčao za automobilom, a pošto nije uspeo da ih stigne, Romikovi prijatelji su ga dovezli do bolnice.

Pročitajte i:

VERNI PAS ODBIO DA NAPUSTI PREMINULOG VLASNIKA (VIDEO)

Kako Romik kaže, pas je mu je u nekoliko navrata pre ove povrede spasio život od granata zahvaljujući svom dobrom predosećaju tako što bi utrčao u kuću i počeo da laje čim bi predosetio bilo kakvu opasnost.

Romanov slučaj je samo jedan od brojnih koji dokazuje da su psi predivna bića, koja itekako pamte dobrotu i ljubav koja im se ukaže.

Izvor: telegraf.rs

Pročitajte jošZANIMLJIVOSTI 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari