NaslovnaZANIMLJIVOSTINALA I KONA - NEOBIČNI DVOJAC KOJI MORATE UPOZNATI (VIDEO)

NALA I KONA – NEOBIČNI DVOJAC KOJI MORATE UPOZNATI (VIDEO)

Nala i Kona čine neobični dvojac koji sve radi zajedno. One su ženke nemačkog ovčara i labrador retrivera i zajedno su od rane mladosti.

Kada su se tek upoznale, to nije bila ljubav na prvi pogled, ali vremenom su postale nerazdvojne. Najviše uživaju u jurcanju po dvorištu i kuhinji, kupanju u bazenu ali i spavanju unutar istog kaveza. Iako je svaka imala svoj prostor za spavanje, one su postale toliko povezane da su rešile da noći provode u istom i to manjem kavezu zajedno. Za neupućene, u mnogim zemljama, poput SAD, vlasnici po preporuci mnogih dresera koriste kaveze za treniranje svojih pasa u detinjstvu. Uz pomoć kaveza, psi od malih nogu nauče koje teritorije unutar doma su im dozvoljene a gde ne bi smeli da idu. Kasnije, kada odrastu mnogi psi svoj kavez smatraju svojim sigurnim mestom takoreći kućicom gde u većini slučajeva spavaju odnosno provode noći.

Kada je Nalina i Konina vlasnica saznala da je u blagoslovenom stanju, zabrinulo ju je kako će njih dve reagovati na prinovu u porodici. U videu u nastavku  možete videti, da razloga za brigu nije bilo, i Nala i Kona su više nego strpljive starije sestre koje budno motre na novu bebu u porodici. Takođe, ga obasipaju igračkama, dozvoljavaju mu da ih čupa i  povlači za nos i čuvaju ga dok spava. Možemo biti sigurni da će ovaj dečačić odrasti u domu punom ljubavi zajedno sa svojim četvoronožnim sestrama koje će ga nesumnjivo čuvati i biti sjajne dadilje.

Izvor: thedodo.com

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari