NaslovnaZANIMLJIVOSTINEVEROVATNA PRIČA - O TRAGANJU, PRONALAŽENJU, SUDBINI (FOTO)

NEVEROVATNA PRIČA – O TRAGANJU, PRONALAŽENJU, SUDBINI (FOTO)

NEVEROVATNA PRIČA – Jedna zaista neverovatna priča stigla je nedavno do volontera Udruženja za zaštitu životinja Čarna iz Valjeva. Priču sa njihove Facebook stranice vam prenosimo u celosti u nastavku.

Još jedna neverovatna priča stigla je u naš inbox. Priča o traganju i pronalaženju. Priča o sudbini.

Pre više od godinu dana porodica iz Beograda provela je odmor na Divčibarama. Zaljubili su se na prvi pogled u jednu kucu. Ona je išla zajedno sa njima u šetnje i igrala se.

Jednostavno ponašala se kao da je njihova. Odlučili su da je udome, ali je jedini problem bio što se okucila. Bebe su bile premale da bi preživele bez majke, a oni nisu mogli da ih sve povedu za Beograd. Otišli su teška srca kući, obećavši njoj i sebi da će se uskoro vratiti po nju. Ipak, sudbina je umešala prste. Proglašeno je vanredno stanje i epidemija korone, a oni mesecima nisu mogli da ispune svoje obećanje. A kada su konačno bili u mogućnosti da odu, ona nije više bila tamo. 6 puta su se vraćali na Divčibare. Pretražili su svaki pedalj ove planine, objavljivali njene slike – nje nigde nije bilo. Ali oni nisu gubili nadu. Posle godinu dana potrage, setili su se da posete azil u Zlatariću i na obostranu sreću, pronašli su je. Čekala ih je. Prepoznala je svoju porodicu i mahala repom kada ih je ugledala. Kakav je to emotivan susret bio.

Ona je već mesec dana kod njih. Njena porodica je htela samo nju i nikada nije odustala. Zahvalna, draga, uživa u svakom trenutku i sada zna da je to to, za ceo život,jer oni neće dozvoliti da se ikada više razdvoje.

Ovo je i podsetnik za sve vas koji ste izgubili ljubimca i koji ga tražite. Posetite najbliži azil. Možda vas baš tamo čeka i nada se da ćete doći po njega.

Izvor: Udruženje za zaštitu životinja Valjevo „Čarna“

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari