NaslovnaZANIMLJIVOSTIPAS SPAŠEN IZ RUŠEVINA NAKON 4 DANA (VIDEO)

PAS SPAŠEN IZ RUŠEVINA NAKON 4 DANA (VIDEO)

Uragan Ida koji je zahvatio područje Nju Orleansa je uticao na mnoge ljude, ali i na kućne ljubimce. Jedan od ljubimaca na čiji život je uticao uragan koji je rušio skoro sve pred sobom je i pit bul po imenu Bubbles.

Naime, ovaj pit bul se zatekao vezan napolju kada je uragan udario i sam se borio da preživi puna 4 dana. Bio je uplašen, žedan, gladan i prepušten sam sebi. Na njegovu sreću, komšija ga je primetio u nekom trenutku kada se situacija sa uraganom malo smirila i odmah obavestio lokalni tim spasioca iz Humane Rescue Aliance-a. HRA se inače bave pomaganjem ljudima i životinjama na uraganom pogođenim područjima i njihovi spasioci su se brzo našli na terenu.

Kako su predstavnici njihovog tima izjavili, morali su pažljivo da podignu šupu ispod koje se ovaj nesrećni pas zatekao, kako bi uspeli da ga izvuku i oslobode sa lanca. Velikom srećom pas nije povređen i nakon što je izvučen iz ruševina je postao umiljat i srećan. Nakon pregleda veterinara spasioci HRA su ga smestili u lokalno sklonište dok se ne pronađu njegovi vlasnici.

Deo spasavanja možete pogledati u snimku u nastavku.

 

Izvor: facebook.com/humanerescuealliance, index.hr

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari