NaslovnaZANIMLJIVOSTIU RIU ODRŽAN KARNEVAL ZA PSE (FOTO)

U RIU ODRŽAN KARNEVAL ZA PSE (FOTO)

KARNEVAL ZA PSE – Tradicionalne parade kao i ulične zabave koje se u uobičajnim okolnostima održavaju u Rio De Ženeiru oko Sambadroma su otkazane zbog korona virusa. Gradonačelnik Ria je zabranio sve javne proslave u skladu sa borbom protiv epidemije.

Međutim, vlasnici pasa iz Ria De Ženeira su se dosetili da bi mogli da se okupe kako bi njihovi kostimirani ljubimci učestvovali u takmičenju za najbolji kostim na svojoj maloj „paradi“. Ovaj pseći karneval je nazvan „Blokao“ što je kovanica od reči „kao“ što znači pas na portugalskom, i reči „bloko“ što znači karnevalska žurka.

Karneval je održan u privatnom klubu, pošto je Avenija Atlantika koja je inače uobičajna lokacija, zatvorena zbog korona virusa. Mnogi vlasnici pasa su maskirali svoje ljubimce u interesantne maske poput klovna, Crvenkape, Snežane, doktora sa stetoskopom.. Mnogi vlasnici su dugogodišnji učesnici ovog karnevala, dok su drugi, koji su tokom pandemije korona virusa usvojili svoje četvoronožne drugare sada prvi put učestvovali.

Ovaj karneval je mnogim ljubiteljima životinja doneo radost, kao i priliku da makar na kratko napuste izolaciju u kojoj su već duže vreme.

Izvor: rs.n1info.com

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari