NaslovnaZANIMLJIVOSTIUPOZNAJTE BLENTU - TALIJU I VATRENOG NAVIJAČA (VIDEO)

UPOZNAJTE BLENTU – TALIJU I VATRENOG NAVIJAČA (VIDEO)

UPOZNAJTE BLENTU – Blento je vatreni navijač i kako fudbaleri Sloge iz Požege tvrde njihova talija. Na njihovom terenu se pojavio u novembru 2017. te i od tada osvojio srca svih fudbalera iz tima, ali i njihovih navijača.

Blento kako su ga od milošte nazvali, je mešanac retrivera, a od njegovog dolaska na tribinu Sloga nije zabeležila nijedan poraz na domaćem terenu. Odigrali su 44 meča bez poraza, od kojih 5 remija i 39 pobeda. Dokazao je svoju vernost, i vezao se za teren, tribine, kafić u blizini i naravno utakmice koje ne propušta.

Kako je Borko Matijević, direktor stadiona ispričao za Blic, Blento je njihov dvanaesti igrač a više puta su ga vadili i iz „apsa“ jer je više puta „hapšen“. Dva puta su platili njegovu slobodu po 11 hiljada dinara, nakon toga su ga i čipovali, pa više nema takvih problema. Kako Matijević dalje tvrdi, Blento provodi vreme na utakmicama i treninzima uz samo igralište, a ostalo vreme provodi sa ljudima oko stadiona.

Kako Milovan Tešić, administrativac stranice FK Sloga tvrdi, čim se oglasi muzika sa razglasa i Blento stiže na kapiju. Tu je da pomno prati utakmicu, kao i da ga igrači prilikom izlaska ritualno pomiluju što im dokazano donosi sreću. Zanimljivo je da nikada nije ušao na igralište preko linije za vreme utakmice ili treninga.

U Slogi su ubeđeni da kada bi Blento umeo da priča da bi pokazao da se u fudbal razume više nego polovina fudbalskih radnika. A više o omiljenom psu u Požegi možete pogledati u nastavku:

Izvor: blic.rs, youtube.com

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari