NaslovnaZANIMLJIVOSTIŽENA NOSILA POVREĐENOG PSA 6 SATI NIZ PLANINU

ŽENA NOSILA POVREĐENOG PSA 6 SATI NIZ PLANINU

Žena po imenu Tia je sa svojim 76-ogodišnjim ocem otišla na planinarenje ni ne sluteći šta je tamo čeka.

Nakon neka 3 sata planinarenja, njih dvoje su naišli na povređenog samog psa. Primetili su da je pas ozbiljno povređen kao i da ne može da hoda, bio je potpuno prepušten sam sebi. Njih dvoje su odmah rešili da ga neće ostaviti već da će ga poneti niz planinu do obližnjeg mesta.

Pas je bio težak oko 25 kilograma, ali Tia nije oklevala i nosila je povređenog psa punih 6 sati niz planinu. Put je bio dug 10 km i Tia je bila poprilično fizički iscrpljena od napora i težine psa, kao i spuštanja po snegu ali nije odustajala. Čak su u jednom trenutku izgubili i put nazad.

Kada su stigli u podnožje planine uočili su poruku o izgubljenom psu po imenu Boomer. Nakon što se čula sa vlasnicima Tia je saznala da su ga tokom planinarenja pustili sa lanca kao i da je on pao sa litice koja je bila pod snegom. Prema njihovim rečima, pao je sa skoro 30 metara visine. Velikom srećom, povredio je samo prednju šapu koja je morala biti operisana.

Vlasnici su pre ovog događaja imali nameru da Boomera poklone nekome, jer zbog selidbe nisu mogli više da se brinu o njemu a Tia je nakon celonoćnog razmišljanja rešila da ga upravo ona usvoji. Vlasnici su pristali i njih dvoje su sada nerazdvojni par.

Više o Tii i njenom herojskom činu možete pogledati u nastavku:

 

 

Izvor: virealni.online

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari