NaslovnaINFOFOTOGRAFIJA VAŠEG PSA NA PORTALU MOJLJUBIMAC.INFO

FOTOGRAFIJA VAŠEG PSA NA PORTALU MOJLJUBIMAC.INFO

FOTOGRAFIJA VAŠEG PSA – Ekipa portala Moj ljubimac poziva sve vlasnike kućnih ljubimaca da nam se pridruže u izgradnji najbolje i najlepše baze kućnih ljubimaca kod nas, ali i u regionu!

U našoj kategoriji Rase pasa i Rase mačaka, potražite i rasu vašeg krznenog drugara. Ukoliko je tu – njegove/njene fotografije nam odmah možete poslati u inbox naše Fb stranice sa naznakom Za rase pasa, odnosno Za rase mačaka. Pored fotografija, potrebno nam je ime vašeg ljubimca i tačan naziv rase. Najbolje fotografije će se naći u galeriji u okvru svake rase.

Ukoliko odaberemo Vašeg ljubimca, o tome ćemo Vas naravno i obavestiti, tako da ćete znati čim se Vaš drugar pojavi na portalu Moj ljubimac. Možda baš Vaš ljubimac postane jedan od predstavnika svoje rase na jednom od najpopularnijih portala za ljubimce u regionu! 🙂

pas-dete
foto: Pixabay

Autorsko pravo

Molimo vas da šaljete fotografije koje su samo u vašem vlasništvu. Slanjem fotografija portalu Moj ljubimac (www.mojljubimac.info) u ovu svrhu pod materijalnom i krivičnom odgovornošću tvrdite da ste vi vlasnik fotografije i u slučaju povrede autorskih prava stvarnog vlasnika snosite punu odgovornost.

Vaše slanje fotografija sa oznakom „Za rase pasa/mačaka“ smatraće se saglasnošću da se fotografija objavi na internet strani www.mojljubimac.info pod vašim imenom. U svakom trenutku možete tražiti da se fotografija skloni i izbriše.

Pročitajte još: RASE

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari