NaslovnaINFOFUDBALER USKORO PRED SUDOM ZBOG ZLOSTAVLJANJA MAČKE

FUDBALER USKORO PRED SUDOM ZBOG ZLOSTAVLJANJA MAČKE

Zbog snimka iz kuće Kurta Zume koji je dospeo na društvene mreže, fudbaleru sada preti i do 5 godina zatvora zbog zlostavljanja mačke.

Igrač Vest Hema je zlostavljao svoju mačku bacajući je na sve strane i udaravši je. Kako je ovekovečeno na snimku njegovog brata, koji je u međuvremenu povučen sa mreža, Zuma je mačku takođe jurio kako bi je udario papučom. Njegovom bratu Joanu koji je autor snimka je u tom momentu to bilo smešno, ali sada sigurno nije kada Zumi preti kazna i do 5 godina zatvora.

Njima su sve mačke oduzete iz vlasnišva, a klub je Zumu kasnio oduzimanjem dvonedeljne plate zbog ovog incidenta. Njegova dvonedeljna plata će kako su najavili iz kluba biti prosleđena društvu za zaštitu životinja, a Adidas je čak zbog ovog incidenta raskinuo sponzorski ugovor sa igračem.

Prema britanskom zakonu kazna za ovaj prekršaj je od 6 meseci do čak pet godina zatvora, mada je veća verovatnoća da će Zuma biti samo novčano kažnjen najvećom mogućom sumom. Pojavljivanje pred sudom je zakazano za 24. maj.

Njegovi saigrači a i brojni fanovi su osudili njegov postupak preko društvenih mreža, a mnogi su čak tražili i da se on ukloni iz tima. On trenutno ne igra zbog povrede, a dalji razvoj ove situacije zavisi od odluke suda. Zuma je jedan od bitnih igrača odbrane „Čekićara“, zbog čega je trener ipak odlučio da ga za sada zadrži u sastavu uprkos brojnim molbama da se on ukloni iz tima.

Izvor: thesun.co.uk, telegraf.rs

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari