NaslovnaINFOHITNA POMOĆ ZA LJUBIMCE U BEOGRADU

HITNA POMOĆ ZA LJUBIMCE U BEOGRADU

Usred vanredne situacije koja je na snazi u našoj zemlji, mnogi vlasnici pasa se pitaju šta učiniti ukoliko njihovom ljubimcu naglo i ozbiljno pozli.

Za ljubimce u Beogradu, veterinarska služba Vet Planet organizovala je urgentnu službu koja će biti aktivna tokom 24h. Na poziv, kada je situacija urgentna, veterinari ove službe će doći po ljubimca i u vreme zabrane kretanja od 17h do 5h ujutru.

Pod urgentnim stanjem, veterinari ove službe podrazumevaju slučajeve torzije želuca, akutna kardiološka stanja, akutne respiratorne smetnje, carski rez, opstrukicije urinarnog trakta i gastrointestinalog trakta, akutne ortopedske i neurološke pacijente.

Pre svega pratite stanje svog ljubimca i u slučaju bilo kakvih naglih promena potrebno je pre svega pozvati veterinara telefonom i u konsultaciji sa njim odrediti da li je neophodno hitno voditi svog ljubimca veterinaru.

Brojevi telefona za urgentnu službu klinike Vet Planet za teritoriju Beograda su: 063 565 664; 065 39 61 395; 066 396 395; 066 396 394. 

Izvor: petface.net

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari