NaslovnaINFOMET, PETS & FRIENDS - HUMANITARNA AKCIJA ZA UDRUŽENJE ZA BRIGU O...

MET, PETS & FRIENDS – HUMANITARNA AKCIJA ZA UDRUŽENJE ZA BRIGU O ŽIVOTINJAMA „BETA BEOGRAD“

Univerzitet Metropolitan organizovao je humanitarnu akciju MET, Pets & Friends za – Udruženje za brigu o životinjama grada Beograda „BETA BEOGRAD“. Cilj ove humanitarne akcije jeste da se podstakne  svest građana za brigu o ugroženim životinjama.

Za humanitarnu akciju MET, Pets & Friends važi slogan: KUPI – DONIRAJ – NAHRANI, gde će sva prikupljena novčana sredstva biti donirana udruženju „BETA BEOGRAD“, koja nema pomoć grada i nema stalne, veće ili strane donatore. „BETA BEOGRAD“ novčane prihode dobija samo od dobrih ljudi koji žele da pomognu životinjama, da ih udome, obezbede hranu i ulepšaju život.

Studenti-dizajneri Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan su donirali svoj rad tj. dizajn i na taj način dali doprinos za realizaciju humanitarne akcije, a štamparije sa kojima fakultet ima dugogodišnju saradnju: JPC-Jovšić Printing Centar, Copy Planet i Copy Centar Akademija su donacijom štampe i propratnog materijala (cegera, šolja, bedževa, stikera itd.) podržali humanitarnu akciju – MET, Pets & Friends. Takođe humanitarnu akciju je podržala i Opština Stari grad, zajedno sa Kancelarijom za mlade GO Stari grad.

MET, Pets & Friends će se održati:

  • 22. jun / Bajlonijeva pijaca / od 9 – 12 časova
  • 28. jun / Knez Mihailova ulica (ispred SC Rajićeva) / od 17 – 20 časova

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari