NaslovnaINFOOKRUTAN SLUČAJ NAPUŠTANJA PSA U TORONTU

OKRUTAN SLUČAJ NAPUŠTANJA PSA U TORONTU

SLUČAJ NAPUŠTANJA PSA – Jedan okrutan slučaj napuštanja psa se dogodio u Torontu. Sam događaj se zapravo dogodio još u januaru ove godine, ali se tek nedavno vest o ovom slučaju proširila i na medije iz drugih država.

Grupa džogera je sasvim slučajno u Lambton parku u Torontu pronašla kofer u kome je bio prestrašen napušteni pas. Džogeri su primetili neznatno pomeranje kofera i čuli psa koji je cvileo unutar njega pa su zbog toga zastali i uspešno spasili psa od mučne sudbine.

Policija je pozvana kao i društvo za zaštitu životinja koji su pregledali psa i ustanovili da je u pitanju generalno zdrava ženka. Takođe, primetili su da je ovaj pas, koji je mešavina džek rasel terijera i još neke rase, nedavno oštenila štence, kao i to da nije čipovana i da ne poseduje ogrlicu.

Prema tvrdnjama džogera koji su je pronašli, na licu mesta su bili primetni tragovi vučenja kofera dužine nekih 200 metara. Prema generalnom zaključku društva za zaštitu životinja i policije najverovatnije da je kofer dovučen sa obližnjeg puta koji prolazi preko brda koje se nalazi iznad parka.

Na sreću po ovu ženku, vreme je u tom periodu bilo toplije nego uobičajno što joj je sigurno spasilo život. Udruženje za spašavanje pasa „Crni pas“ (Black Dog Rescue) je preuzelo brigu o ovom psu, a za nesavesnim okrutnim vlasnikom se i dalje traga.

Izvor: toronto.ctvnews.ca

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari