NaslovnaINFOPSI UMIRU SAMI - NOVI DOMAĆI FILM SA PSOM U JEDNOJ OD...

PSI UMIRU SAMI – NOVI DOMAĆI FILM SA PSOM U JEDNOJ OD ULOGA

Na 47. FESTU večeras će premijerno biti prikazan novi domaći film, debi reditelja i producenta Nikole Petrovića, pod nazivom Psi umiru samiPored naziva, pas se pojavljuje i u jednoj ulozi, tik uz glavnog glumca.

Pas se zove Ares i u filmu je ljubimac glavnog lika u filmu Viktora, kojeg glumi Srđan Petrović. U pitanju je drama sa elementima misterije i trilerskim zapletom. U filmu je Viktor programer koji napušta prestonicu i odlazi na Taru, gde mu društvo pravi njegov verni Ares. Na Tari upoznaje Milicu (Draginja Mileusnić) koja je tu privremeno kako bi istraživala ekološke probleme. Istovremeno, u Beogradu biva ubijen šef firme u kojoj je Viktor godinama radio, a pokušaj rešavanja ovog ubistva postaje veliki izazov za insepktora Gorana, kojeg glumi Dragan Vujić Vujke.

Psi-umiru-sami-2-1024x426
foto: promo

Pisanje, snimanje i post-produkcija trajali su tri godine, a film će večeras biti prikazan u takmičarskom delu festivala. Na FESTU će biti prikazan i sutra, 28. februara u Kombank dvorani u 14:30h i 1. marta u 15h u bioskopu Fontana. Takođe, od sutra će se naći na bioskopskim repertoarima širom Srbije.

U nastavku pogledajte trejler za film:

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari