NaslovnaINFORIBOČUVARI IZ NIŠA SPASILI PSA IZ STRAŠNE SITUACIJE

RIBOČUVARI IZ NIŠA SPASILI PSA IZ STRAŠNE SITUACIJE

Ribočuvari iz Niša koji su bili u aredovnom obilasku ribolovačkog područja su tokom svog obilaska dobili informaciju od jednog ribolovca da se u sred reke unutar drveta nalazi pas u strašnoj situaciji.

U području koji pokriva sektor Južne Morave 2 iz Kuršumlije su pronašli psa u drvetu koje je bilo potpuno okruženo vodom sa svih strana. Kako ribočuvari kažu pas je zavijao, cvileo i drhtao od hladnoće. Pas nikako ne bi preživeo plivanje do obale, jer je voda na tom podrućju brza i duboka, a dodatno su prisutne izuzetno niske temperature.

Ovi hrabri i humani ljudi su odmah kontaktirali svog šefa Ninoslava Milenkovića koji je brzo iz Niša dovezao čamac kako bi što pre pomogli nesrećnoj životinji. Dva ribočuvara su sa zaštitnom opremom uspela da dođu do psa i da ga čamcem prebace na obalu gde su mu pružili pomoć i hranu. Kako jedan od ribočuvara Mijajlović tvrdi, pas je izgledao kao da danima nije video hranu.

Veliko bravo ovim izuzetno humanim ljudima Draganu Mijajloviću, Ninoslavu Milenkoviću, Slobodanu Teodosiću i Stefanu Mijajloviću za njihovu brzu reakciju jer ova priča sigurno ne bi imala srećan kraj da nije bilo njih!

Izvor: blic.rs

Pročitajte jošINFO 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari