VELIKO BRAVO – HEROJ IZ BORČE SPASAO PSA IZ LEDENE VODE (VIDEO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ovih dana se na društvenim mrežama pojavio snimak koji zaista vraća veru u ljude i njihov odnos prema životinjama. Policajac Mladen S. iz Zemuna je u Borči, vraćajući se sa posla ugledao psa koji pliva u ledenoj vodi.

Policajac je ubrzo priskočio u pomoć i uz pomoć još jednog čoveka i merdevina, psa koji je već izgubio dosta snage i energije, izbavio iz ledene vode i spasao mu život. Video snimak možete pogledati u nastavku.

Nismo navikli da ovakve prizore gledamo kod nas pogotovo što nije bilo po zvaničnom pozivu.Jutros pri povratku sa posla, policajac Sovrlić iz SUP-a Zemun koji je pritom van dužnosti,nailazi u Borči na kucu koja je upala u ledenu vodu. Bez adekvatne opreme zbog nedostatka vremena da je nadje jer je kuca već gubila snagu, on je uz pomoć jednog čoveka vadi na bezbednu obalu. Kuca je dobro i po zadnjim informacijama nalazi se kod policajca Sovrlića. U ime svih ljubitelja životinja i u naše lično ime mi mu se zahvaljujemo. Pored svih grozota svakodnevno uperenih protiv životinja ovakve stvari nam vraćaju nadu i veru u ljude.Levijatan.

Gepostet von Pokret Levijatan – STOP Animal ABUSE am Sonntag, 20. Januar 2019

Pročitajte još: INFO

Share.

Leave A Reply