NaslovnaZANIMLJIVOSTIKOMŠINICALA SE PLAŠILA PIT BULA, A ON JE SPASIO (VIDEO)

KOMŠINICALA SE PLAŠILA PIT BULA, A ON JE SPASIO (VIDEO)

Simba je pit bul koji sa svojim vlasnikom živi u stambenoj zgradi u Švedskoj. On je zapravo jedna velika maza koja uživa u češkanju i maženju sa svojim vlasnikom, kao i u jurenju sa lopticom i dugim šetnjama.

Međutim, mnogi stanari njegove zgrade su imali odbojnost prema njemu zbog proste činjenice da je u pitanju rasa pit bul koja u široj javnosti i dalje važi za agresivnu rasu. Jedna od starijih komšinica ga se posebno plašila i uvek ga posmatrala sa strahom u očima. To je trajalo sve dok jednog dana, vraćajući se iz šetnje Simba nije zastao upravo ispred vrata pomenute komšinice lajući i odbijajući da se pomeri. Iz stana se začuo tih poziv za pomoć i njegov vlasnik je otvorio vrata komšinicinog stana i zatekao je na podu sa polomljenim kukom. Bila je povređena i zatvorena u stanu puna dva dana.

AMERIČKI PIT BUL TERIJER

Simbin dobar sluh i odbijanje da se pomeri od komšinicinih vrata je spasilo njen život. Zajedno sa njom su sačekali hitnu pomoć, a komšinica se nakon više meseci uspešno oporavila.

Komšije se više ne plaše ovog malog heroja, a više o njegovom poduhvatu, a i načinu kako sada provodi vreme možete pogledati u videu u nastavku:

 

 

Izvor: thedodo

Pročitajte jošZANIMLJIVOSTI 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari