NaslovnaZANIMLJIVOSTINEOBIČNA PORODICA - DVA MAČETA I NJIHOV TATA SAFIN (VIDEO)

NEOBIČNA PORODICA – DVA MAČETA I NJIHOV TATA SAFIN (VIDEO)

Volonteri orgaanizacije Lavež psa (Howl of a Dog) su pored puta pronašli dva mala napuštena mačeta. Njihovo krzno je bilo neprijatnog mirisa, blatnjavo i puno buva i bili su potpuno napušteni.

Volonteri organizacije su im pomogli medicinskom kupkom, iako mačići nisu uživali zbog vode, videlo se da im prija kontakt sa volonterima. Mačke se uglavnom same brinu o svojoj higijeni, ali u situacijama poput ove voda i šampon su bili više nego neophodni.

Kada su se mačići oporavili i malo navikli na život u prostorijama organizacije dobili su imena Mistigri i Biscotte. Njihova razigranost i vesela priroda je osvojila i psa po imenu Safin, koji je preuzeo na sebe brigu o ovim mališanima sve dok su bili u organizaciji i nisu pronašli svoj trajni dom. Safin je mešanac crnog poentera, i ponašao se baš kao pravi tata, kupao ih je, igrao se sa njima i učio ih novim trikovima. Kako volonteri udruženja navode, i Safin je ranije bio jedan od pasa spasenih sa ulice kojima je bila potrebna druga šansa. Verovatno se baš iz tog razloga i vezao za ove mačiće u svojoj želji da im pomogne da stignu do sledeće faze njihovih života.

Kako je organizacija Howl of a Dog naknadno objavila, oba mačeta su kasnije pronašla svoj trajni dom i to zajedno, jedna porodica je usvojila oboje tako da će do kraja života ostati zajedno.

A više o ovim preslatkim mačićima i njihovom vremenu provedenom sa njihovim privremenim tatom Safinom možete pogledati u videu u nastavku:

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari