NaslovnaZANIMLJIVOSTIPAS SPASIO SVOG VLASNIKA NAKON MOŽDANOG UDARA

PAS SPASIO SVOG VLASNIKA NAKON MOŽDANOG UDARA

PAS SPASIO SVOG VLASNIKA – Sejdi, ženka nemačkog ovčara je usvojena iz prihvatilišta Ramapo-Bergen u oktobru 2020. Njen novi vlasnik Brajan Majers ju je usvojio nesluteći da će ona kasnije postati njegov lični heroj.

Sejdi ima 6 godina, u prihvatilištu ju je ostavio njen bivši vlasnik jer navodno više nije mogao da se brine o njoj. Pratila ju je reputacija „nezgodnog psa“ koji se ne slaže najbolje sa drugima, pogotovo sa osobama muškog roda. Međutim, kada ju je Brajan prvi put video u oktobru prošle godine, osetio je veliku povezanost sa njom i vremenom se Sejdi pokazala kao pametan, pun ljubavi i jednostavno savršen pas za njegov samački život.

Kada je pedesetogodišnji Brajan pretrpeo iznenadni moždani udar, Sejdi je odmah shvatila da se nešto dešava i priskočila mu u pomoć. Brajan koji živi sam, se našao u uglu kuće, u veoma nezgodnom položaju bez mogućnosti da se samostalno pomeri. Sejdi je shvativši da nešto nije u redu sa njenim vlasnikom počela da mu liže lice što ga je održalo budnim i kasnije ga odvukla koristeći svoju snagu do telefona. Brajan je uspeo da se uhvati za njenu ogrlicu i uz pomoć Sejdine snage dozove hitnu pomoć telefonom. Kako on tvrdi, da nije bilo nje, verovatno bi zauvek ostao u uglu kuće bez mogućnosti da pronađe pomoć.

Kako su mediji kasnije preneli, ova priča ima srećan kraj jer se Brajan u potpunosti oporavio, osim što neće moći da govori baš potpuno normalno kao što je ranije činio. Dok je Brajan bio u bolnici, svakodnevno se preko video poziva sa svojom mezimicom.

Više o Sejdinom herojskom činu možete pogledati u narednom videu:

Dirljivi trenutak njihovog ponovnog susreta nakon Brajanovog izlaska iz bolnice možete pogledati u nastavku:

Izvor: thepaws.net, nbcnewyork.com

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari