NaslovnaPSIREAKCIJA PSA NAKON ŠTO JE USVOJEN JE NEŠTO NAJDIVNIJE ŠTO ĆETE DANAS...

REAKCIJA PSA NAKON ŠTO JE USVOJEN JE NEŠTO NAJDIVNIJE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI

Sedmogodšnji mešanac stafordskog terijera, po imenu Kapone, danima je posmatrao kako njegovi prijatelji, jedan po jedan, iz skloništa odlaze u svoje domove. U jednom momentu, on je bio jedini preostali pas u ovom skloništu za napuštene životinje.

Kapone je u sklonište za životinje okruga Ionia stigao još 2017. godine i vrlo brzo je udomljen. Nakon godinu dana se opet vratio u sklonište, jer su tadašnji vlasnici rekli da se nije slagao sa drugim psom u kući. Posle ovoga, Kapone je postao depresivan i prestao da jede. Izgubio je dosta kilograma i bilo ga je teško naterati da jede. Bio je slomljen i predao se po drugi put.

Agresivne kampanje na društvenim mrežama i apelima da se Kapone udomi, članovi udruženja ipak su uspeli da udome ovog divnog psa. Novim članovima porodice se istog trenutka zatrčao u naručje, nakon čega je konačno našao svoj dom.

Kada su se vratili kući, fotografisali su svog ljubimca kako se udobno smestio u svoju novu fotelju, njegov osmeh pogledajte ispod. Šta vam on govori? 🙂

staford-kapone-pas-osmeh-spava
foto: Screenshot

Izvor: Petface.net

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari