NaslovnaINFODIRLJIV SUSRET - KUCA POSLE TRI GODINE PONOVO SPOJENA SA VLASNICIMA (VIDEO)

DIRLJIV SUSRET – KUCA POSLE TRI GODINE PONOVO SPOJENA SA VLASNICIMA (VIDEO)

Prelepa i emotivna priča dogodila se početkom februara u Beogradu. Ženka zlatnog retrivera po imenu Ema nakon tri godine konačno je vraćena vlasnicima.

Kako priše udruženje Beta Beograd, porodica nije odustala od nje i tražili su je sve ovo vreme. Emi je na pregledu kod veterinara nažalost ustanovljeno da ima srčanog crva, ali se svi nadaju da će uspeti sa time da se izbori, posebno sada kada je okružena sa svojom porodicom.

Ljudi, vi ste neverovatni !!! U roku od sat vremena spojeni smo sa vlasnicima i Ema je danas posle tri godine od nestanka konacno ponovo u svom domu i sa svojom porodicom !! ❤❤❤❤ Hvala svima koji su se angazovali da nadjemo Eminu porodicu, hvala za informacije, na tolikom interesovanju, uspeli smo zajedno da ucinimo nemoguce mogucim 💪🤗❤❤ i ovu namucenu dusu vratimo kuci !! Hvala ovim divnim ljudima sto ni posle toliko vremena nisu odustali od nje ❤ Odmah su od nas otisli kod veterinara, ustanovljeno je da Ema na zalost ima srcanog crva ali verujemo da ce se i sa tim izboriti posebno sada kada je okruzena ljudima koji je obozavaju. Skoro nismo doziveli ovako emotivne trenutke i znamo da je Ema u najboljim mogucim rukama ❤❤❤❤Jos jednom smo se svi uverili koliko je vazno cipovati pse i prijaviti nestanak ! Vodite racuna o tome !! Ema ljubavi, zelimo ti brz oporavak 😘😘😘

Gepostet von Udruženje Beta Beograd am Samstag, 2. Februar 2019

POGLEDAJ JOŠ: INFOPOSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari