NaslovnaINFOZAVRŠEN NOVOGODIŠNJI MOJ LJUBIMAC FOTO KONKURS (FOTO)

ZAVRŠEN NOVOGODIŠNJI MOJ LJUBIMAC FOTO KONKURS (FOTO)

NOVOGODIŠNJI MOJ LJUBIMAC FOTO KONKURS – Od 31. decembra do 4. januara trajao je novogodišnji Moj ljubimac foto konkurs, gde su svi ljubitelji kućnih ljubimaca imali prilike da postave sliku svog drugara u novogodišnjoj atmosferi, a omiljenu sliku, odnosno vlasniku i njegovom ljubimcu sledi vredna nagrada.

Večeras je foto konkurs završen, a najveći broj sviđanja i najviše simpatija od strane naših Fejsbuk pratilaca dobila je malena Kruna čija je vlasnica Danica Stevanović. Veliko hvala svim učesnicima, družimo se i gledamo uskoro ponovo, a pobedničku fotografiju malene Krune možete pogledati u nastavku.

kruna- danica-stevanović-moj-ljubimac-foto-konkurs
foto: Danica Stevanović / Privatna arhiva

Naši prijatelji iz Petmarket.rs obezbedili su sjajnu nagradu za divnu Krunu i njenu vlasnicu Danicu, a u pitanju je vaučer u vrednosti 5.000 dinara za kupovinu na Pet market internet prodavnici.

Internet prodavnica Petmarket.rs trenutno zastupa ponudu više od 100 proizvođača hrane i opreme za kućne ljubimce i snabdevena je sa preko 10.000 proizvoda sa tendencijom stalnog širenja asortimana.

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari