NaslovnaINFOKOMPANIJA NESTLE DONIRALA 2000 KG HRANE BRENDA PURINA AZILIMA U SRBIJI

KOMPANIJA NESTLE DONIRALA 2000 KG HRANE BRENDA PURINA AZILIMA U SRBIJI

Zajedničkim snagama zaposlenih kompanije Nestlé, u okviru inicijative „Naš trud, njihova nagrada“, obezbeđena je hrana za pse i hrana za mačke i to 15,7 tona namenjena napuštenim životinjama na tržištu Jugoistočne Evrope. Purina je donirala 2000 kg hrane azilima za životinje koje pružaju dom napuštenim mačkama i psima u Srbiji i pokazala da svaki korak može doprineti dobrobiti životinja kojima je potrebna pomoć.

U periodu od mesec dana, zaposleni su šetali, trčali i trenirali kako bi prikupili što više koraka, jer je svaki korak učestvovao u finalnom rezultatu. Od svog početka, inicijativa je svedočila izuzetnoj posvećenosti i predanosti zaposlenih kompanije Nestlé i brenda Purina koji su zajedno ostvarili 157 hiljada koraka, što je rezultiralo značajnim prikupljanjem hrane za napuštene životinje širom regiona.

Azili u Srbiji kojima je namenjena hrana za pse i mačke Purina donacija su: Udruženje Beta iz Beograda, Udruženje za zaštitu životinja Nikola iz Srbobrana, Udruženje Zelena Šapa Vrdnik, Društvo za zaštitu životinja i prirode iz Bečeja, Udruženje za zaštitu životinja Foksi iz Stare Pazove, Udruženje Udomi Spasi Veternik i Prihvatilište Draževac.

U Purini smo duboko posvećeni oblikovanju budućnosti zdravlja i dobrobiti kućnih ljubimaca i ljudi. Naša misija je da povežemo kućne ljubimce i ljude, premašimo standarde bezbednosti i kvaliteta hrane i neprestano unapređujemo inovacije kako bismo poboljšali živote naših voljenih krznenih prijatelja. Kroz ovu inicijativu, cilj nam je da postavimo primer ne samo kao Purina tim, već i kao zaposleni kompanije Nestlé. Uz mnogo enzuzijazma, zajedno smo obezbedili više od 70.000 obroka za životinja kojima je pomoć potrebna širom regiona Jugoistočne Evrope„, rekla je Petra Tomljenović, Purina Group Brend Menadžer za Jugoistočnu Evropu.

Nestlé i Purina ostaju posvećeni korporativnoj društvenoj odgovornosti, aktivno podržavajući inicijative koje doprinose dobrobiti planete, ljudi i kućnih ljubimaca.  Prepoznavajući važnost pružanja brige i podrške napuštenim životinjama i kroz saradnju sa lokalnim prihvatilištima za životinje, Nestlé nastavlja da poboljšava kvalitet njihovih života.

Izvor: Purina Promo

Pročitajte još: INFO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari