NaslovnaPSIHEROJ MESECA - PITBUL SAŠA SPASIO BEBU IZ POŽARA

HEROJ MESECA – PITBUL SAŠA SPASIO BEBU IZ POŽARA

PITBUL SAŠA – Prošle nedelje došlo je do požara u jednom stanu u Stoktonu, gradu u Kaliforniji, u kojem su oštećene dve zgrade u kompleksu, a nekoliko stanova je u potpunosti izgorelo. Tragediju, koja se tada mogla dogoditi, sprečila je Saša, ženka pitbula, kućni ljubimac porodice Čaičandu, prenosi portal Petface.

Saša je njenu vlasnicu, Nanu, probudila oko 22h civleći i skačući po izlaznim vratima stana, pokušavajući na taj način da joj skrene pažnju na vatru koja je tada već počela da se širi strahovitom brzinom. Kada je Nana ustala iz kreveta da proveri šta se dešava, videla je da joj komšiluk gori, te je panično krenula ka spavaćoj sobi gde se nalazila njena ćerka, beba stara svega sedam meseci.

pitbul-saša

Nakon što je ušla u sobu, imala je i šta da vidi – Saša je već uveliko spasavala devojčicu izvačeći je iz kreveta, držeći je za pelenu. Zahvaljujući njoj, one su na vreme izašle iz stana i pozvale 911. Njhov stan je u ovom incidentu u potpunosti izgoreo, zajedno sa svim stvarima koje su posedovale.

Trenutno se Nana, njena ćerka i Saša trude da počnu život ispočetka, a nadaju se da će Sašin gest promeniti stav koji ljudi imaju o pitbulovima, ali i o kućnim ljubimcima. 🙂

Izvor: Petface.net

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari