NaslovnaZANIMLJIVOSTIMAČKA BETI - NAJSLAĐI METEOROLOG (FOTO, VIDEO)

MAČKA BETI – NAJSLAĐI METEOROLOG (FOTO, VIDEO)

Usred pandemije Korona virusa, mnoga zanimanja su se preselila u domove zaposlenih pa je tako i meteorolog Džef Lajons, dugogodišnji meteorolog za tv kanal 14 iz Evansvila pretvorio svoju dnevnu sobu u studio za snimanje.

Lajons je postavio zeleno platno za snimanje, i nastavio da kao i obično radi svoj posao meteorologa. Uobičajni tok stvari je trajao oko 3 nedelje, kada je Lajonsova mačka Beti rešila da umeša svoje šape u posao tokom pauze za reklame. Na predlog direktora vesti, Lajons je uzeo Beti u naručje i držao je tako ostatak emisije. U toj emisiji zvezda je rođena, i od tada je Beti ko-voditelj svih emisija vremenske prognoze na opšte oduševljenje svih gledalaca.

Lajons je napravio malo postolje za Beti, koja je inače u njegovoj porodici duže od decenije, koja uz pomoć kompjuterskih animacija „obavlja svoj posao“. Primera radi mali kišobran na njenom repu, znači da uskoro stižu kiša i padavine.

Maca Beti je postala toliko popularna da sada ima i svoj poseban instagram profil, a njeni mnogoobrojni fanovi joj redovno šalju slike svojih ljubimaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty The Weather Cat (@bettytheweathercat)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty The Weather Cat (@bettytheweathercat)

Izvor:  www.washingtonpost.com

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari