NaslovnaMAČKEPREŠAO JE 20 KILOMETARA DA BI SE VRATIO PORODICI KOJA GA JE...

PREŠAO JE 20 KILOMETARA DA BI SE VRATIO PORODICI KOJA GA JE PONOVO ODBACILA

Pre nekoliko meseci mačak Tobi ostao je bez svog doma, nakon što ga je njegova porodica dovela u sklonište i ostavila. Zbunjeni mačak je pobegao iz kaveza u kojem se našao, a zatim prešao više od 20 kilometara kako bi ponovo pronašao svoju izgubljenu porodicu i dom. Srećan što je ponovo pronašao svoje voljene, nije slutio da će ga oni ponovo odvesti u sklonište.

Za razliku od prethodnog puta, ovaj put je njegova porodica rešila da ga uspava. Srećom po Tobija, javno sklonište je odbila da ga uspava i kontaktirali su Društvo za prevenciju nasilja nad životinjama koje ga je odmah preuzelo.

Tobija je ubrzo pregledao veterinar i ustanovljeno je da mačak ima upalu gornjih disajnih puteva, kao i da je pozitivan na mačiju sidu. Mačke sa ovom bolešću mogu dugo poživeti, samo im je potrebno malo više pažnje.

Priča mačka Tobija brzo se proširila društvenim mrežama, a javio se veliki broj ljudi sa željom da mu pruže ljubav i dom. Novi dom pronašao je prošlog petka u udomiteljskoj porodici koja ima još dva mačka. Tobi se ubrzo oslobodio i smestio se u krevet. 🙂

Thank you all who shared Toby’s story earlier this week. Toby is safe here at the SPCA Pet Adoption Center waiting to find his forever home. He would prefer to be the only cat in his home. We hope his story inspired you to take a stand for animals in need and register for the 2018 SPCA Dog Walk on May 6th. Spcawake.org/walk

Gepostet von SPCA of Wake County am Freitag, 6. April 2018

Izvor: Index.hr

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari