HomeZANIMLJIVOSTIMAČAK UGINUO NAKON ŠTO JE SPASIO DECU OD ZMIJE OTROVNICE

MAČAK UGINUO NAKON ŠTO JE SPASIO DECU OD ZMIJE OTROVNICE

Domaći kratkodlaki mačak po imenu Artur se igrao u dvorištu porodične kuće sa dvoje dece svojih vlasnika kada je primetio zmiju kako se približava.

Kako porodica tvrdi, Artur je odmah krenuo u napad i ubio zmiju kako bi zaštitio dvoje mališana od nje. Na žalost, u pitanju je bila smeđa zmija Pseudonaja textilis koja je jedna od 10 najotrovnijih zmija u Australiji i mačak je zadobio ujed. Porodica prvo nije primetila da je Artur ujeden, najverovatnije da se to dogodilo dok su decu sklanjali na sigurno. Mačak se jeste srušio na zemlju nakon sustreta sa zmijom, ali se kasnije podigao na noge i porodica je sve do jutra smatrala da je sve u redu.

Međutim, sledećeg jutra, Arturova porodica je shvatila da nije sve u redu i da je on u ozbiljno lošem stanju, kao i da ne može da ustane i hitno ga odvela kod veterinara. Nažalost, stanje mu je već bilo kritično i on se nije oporavio.

Kako je se navodi u objavi Hitne službe za spasavanje životinja, Arturova porodica je skrhana bolom, ali će ga zauvek pamtiti sa ljubavlju i biće mu večno zahvalna što je deci spasao život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Animal Emergency Service (@animalemergencyservice)

 

Izvor: rts.rs, instagram: animalemergencyservice

Pročitajte jošZANIMLJIVOSTI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Najnovije

IRSKI PREDSEDNIK IMA NOVOG LJUBIMCA

NEOBIČNA IMENA ZA LJUBIMCE U RUSIJI

PAS I NJEGOV JEDNOROG

NAJSKUPLJI OVČAR NA SVETU (VIDEO)

poslednji komentari