NaslovnaZANIMLJIVOSTIKAKO JE CELA ULICA OSTALA BEZ STRUJE ZBOG JEDNE NESTAŠNE MACE?

KAKO JE CELA ULICA OSTALA BEZ STRUJE ZBOG JEDNE NESTAŠNE MACE?

ULICA OSTALA BEZ STRUJE ZBOG MACE – Jedna maca iz Velike Britanije je zbog svoje skitnje bila krivac za nestanak struje u celom komšiluku.

Naime, vlasnica ove mace nije odmah primetila da joj nema voljenog ljubimca, sve dok porodica nije primetila da maca Grifindor nije pipnula svoju posudu sa hranom. Dali su se u potragu za njom i oko pola 9 sati uveče ju je desetogodišnji sin vlasnice primetio na vrhu bandere.

Kako BBC piše, maca je provela na banderi dalekovoda oko 10 sati. Bandera je visine oko 10 metara a sve se dogodilo u mestu Glostešir (Gloucestershire) u Britaniji.

Vatrogasne ekipe su pozvane na teren da obave spasavanje, ali su bile prinuđene da isključe dalekovod kako bi bezbedno spasile ovu nestašnu macu. Zbog toga je cela ulica ostala bez struje, ali uz pomoć vatrogasaca i inženjera je maca Grifindor bezbedno vraćena svojim vlasnicima.

Kako njena vlasnica kaže, komšije su bile divne i nije im mnogo smetalo što su bili bez struje zbog spasavanja njihove mezimice koja će od sada biti samo kućna mačka.

Izvor: bbc.com, petmagazine.rs

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari