NaslovnaMAČKEMAČKA PET PUTA ULETELA DIREKTNO U VATRU KAKO BI SPASILA MAČIĆE (FOTO)

MAČKA PET PUTA ULETELA DIREKTNO U VATRU KAKO BI SPASILA MAČIĆE (FOTO)

MAČKA ULETELA U VATRU KAKO BI SPASILA MAČIĆE – Roditelji su spremni na sve kako bi zaštitili  i sačuvali život svoje dece, a tako je i sa životinjama. Dokaz za to je istinita priča koja se dogodila u Bruklinu kada se mačka, majka petoro mačića, čak pet puta vraćala u zgradu zahvaćenu požarom kako bi spasila svoje mališane.

Ovoj sceni svedočili su vatrogasci nakon što su stigli na lice mesta. Ukupno pet mačića, majka je nosila jedno po jedno. Nakon što ih je spasila, počela je da ih dodiruje kako bi se uverila da su svi dobro.

Kako je regao vatrogasac David, koji je video ovu neverovatnu scenu, maca koja je kasnije dobila ima Scarlet, je i sama bila teško povređena – oči su joj bile zatvorene, a šape i uši sa teškim opekotinama, ali je to nije sprečilo da se toliko puta vrati nazad u zgradu u plamenu. Nakon što se uverila da su mačići dobro, mačka se onesvestila.

Vatorgasci su uspeli da ugase vatru, a zatim i da zbrinu mačku i mačiće. Jedno od njih je nažalost izgubilo život, a ostale su izlečene i pronašle su svoje domove.

Hrabra mama Scarlet je nakon ovog događaja postala inscipracija za nekoliko knjiga napisanih o njoj. Nju je nakon požara udomila porodica iz Bruklina gde je živela srećno još 12 godina, sve dok nije uginula 2008. godine.

Izvor: Djole.dog, The North Shore Animal League

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI


POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari