NaslovnaZANIMLJIVOSTIAMERIKANAC GAJI ALIGATORA KAO KUĆNOG LJUBIMCA (VIDEO)

AMERIKANAC GAJI ALIGATORA KAO KUĆNOG LJUBIMCA (VIDEO)

ALIGATOR KAO KUĆNI LJUBIMAC – Jedan Amerikanac iz Pensilvenije Džoi Heni ima verovatno najneobičnijeg kućnog ljubimca, naime ovaj Amerikanac ima aligatora kome je dao ime Vali.

Džoi tvrdi da mu aligator Vali pomaže u borbi sa depresijom, i nakon što je odbio lečenje svojih problema antidepresivima ovom čoveku je lekar dozvolio da zadrži svog ljubimca kao terapeutsku životinju.

Kako je Džoi ranije izjavio za medije, Vali nije tipičan aligator, voli maženje i poljupce. Vali sada ima 4 godine  a njegov vlasnik tvrdi da je „veliki poput velikog plišanog mede“.

Vali je pronađen kada je imao 14 meseci, a kako je će i dalje rasti to Džoiu u budućnosti može predstavljati problem. Njegova omiljena hrana su pileća krilca, a Džoi ga hrani uz pomoć klješta kako bi se izbegle moguće povrede, mada Džoi tvrdi da ga Vali nikada nije ujeo.

Džoi vodi Valija svuda sa sobom, uključujući i restorane i tržne centre i kada se pojave zajedno su velika atrakcija. Iako je Vali divlja životinja, Džoi tvrdi da ga se nikada nije plašio jer za razliku od krokodila aligatori obično ne napadaju ljude, kao i da nisu ljubitelji ljudskog mesa.

Više o ovom neobičnom ljubimcu možete pogledati u nastavku.

Izvor: magazin.novosti.rs, youtube.com

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari