NaslovnaZANIMLJIVOSTIMACA NAMRGOĐENOG LICA KONAČNO DOBILA SVOJ DOM

MACA NAMRGOĐENOG LICA KONAČNO DOBILA SVOJ DOM

Jedna mačka je bila ignorisana od strane svih u jednom prihvatilištu za životinje zbog svog namrgođenog izraza lica. Mnogi su govorili da je namrgođena i ružna sve dok žena po imenu Franciska nije slučajno naišla na njenu fotografiju na internetu i zaljubila se na prvi pogled.

Kako je Franciska izjavila za Dodo, jedno veče je pretraživala sajt lokalnog prihvatilišta za životinje i odmah je zapazila ovu vrlo neobičnu mačku. Nešto u namrgođenom ravnom licu ove mace i njenom stavu ju je nateralo da prestane da traži dalje jer nikada nije videla mačku poput ove.

Odmah je pisala prihvatilištu da proveri da li je ta maca i dalje slobodna sa usvajanje nestrpljivo čekajući odgovor sve do jutra. Kada je dobila poziv iz prihvatilišta, ljubazna žena koja ju je pozvala je mislila da je Franciska verovatno greškom pitala za pomenutu macu, jer se za nju niko nikada nije interesovao od kako je kod njih. Mislili su da je možda greškom pritisnula dugme jer su ovu macu pre toga mnogi nazivali ružnom.

Kako su joj rekli u prihvatilištu, ova maca je ranije živela kao lutalica u parku za prikolice. Patila je od infekcije očiju i mnogih drugih bolesti i nikada zapravo nije imala dom pun ljubavi. Kada je Franciska to čula bila je još odlučnija da to promeni i da usvoji baš ovu macu.

Kada ju je Franciska prvi put ugledala  pomislila je da je ona najlepša maca, iako je bila mnogo manja nego što se videlo na fotografijama. Imala je male kratke debeljuškaste noge, kratak repić i ravno lice. Kako je Franciska izjavila za Dodo zaplakala je kada ju je videla jer je bila preplavljena emocijama.

Franciska ju je usvojila i nazvala Bin (eng. Bean). Prvih dana se ova maca nije odvajala od nje, prateći je u stopu svuda po stanu, mazeći se uporno. Kao da je pokušavala da se zahvali Franciski za novi topli dom. Kasnije kada se malo oslobodila je pokazala i svoju blago bezobraznu stranu, ali Franciski se upravo zbog toga još više i dopala.

Njih dve sada uživaju u zajedničkim dremkama i mnogim drugim aktivnostima, a u međuvremnu je Franciska napravila i instagram profil za svoju novu mezimicu. Mi mislimo da je Bin apsolutno preslatka cica maca, a nju i njen namrgođeni izraz lica možete videti u nastavku.

 

 

Izvor: thedodo.com, instagram.com/bebbybeansprout

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari