NaslovnaZANIMLJIVOSTIMAČAK SPAŠEN NAKON ŠTO SU GA VLASNICI NAPUSTILI (VIDEO)

MAČAK SPAŠEN NAKON ŠTO SU GA VLASNICI NAPUSTILI (VIDEO)

Žena po imenu Maria je primetila da su njene komšije napustile svoj dom, kao i da su zajedno sa domom napustile i svog dojučerašnjeg ljubimca starijeg crno belog mačka.

Maria je razumela da bivše komšije nemaju nikakvu nameru da se vrate po mačka, ali on ih je i dalje verno čekao napolju ispred kuće. Maria je prvobitno mislila da će komšije zamoliti nju i li nekoga od komšija da nastave brigu o mačku kada ga oni već ne žele, ali oni to nisu uradili, već su ga samo ostavili napolju da se sam snalazi.

Maria je znala da mora da pomogne mačku, ali je on bio nepoverljiv i dugo joj nije dao da joj se prbliži. Vremenom je uspela da stekne mačkovo poverenje i da ga odvede kod veterinara. Na veliku sreću, iako star, mačak je bio zdrav i Maria je rešila da mu ulepša dane do kraja života i učini ga najsrećnijim što može da bude.

Iako star, mačak je veoma aktivan i voli da se igra. Kako Maria tvrdi omiljena aktivnost mu je valjanje po zemlji i blatu i uopšte aktivnosti napolju. Maria ga je nazvala Rolo, a više o njihovoj divnoj priči možete videti u nastavku.

 

Takođe, Marija redovno objavljuje Rolove snimke na društvenoj mreži TikTok gde možete videti koliko ljubavi ima između njih dvoje

@mariamontes862##fyp ##catsoftiktok♬ Lonely – Justin Bieber & benny blanco

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

TAMANSKI PAS – TAMASKAN

KURILSKA MAČKA

poslednji komentari