NaslovnaZANIMLJIVOSTINEOBIČNA DADILJA - GUSKA KOJA BRINE O MALIM SAMOJEDIMA (VIDEO)

NEOBIČNA DADILJA – GUSKA KOJA BRINE O MALIM SAMOJEDIMA (VIDEO)

GUSKA BRINE O SAMOJEDIMA – Kada je vlasnica ženke samojeda donela kući novog ljubimca, malu tek rođenu gusku, niko se nije mogao nadati da će ova dva tako različita ljubimca postati najbolje drugarice.

Ženka samojeda je bila opčinjena novom malom drugaricom i uvek ju je pratila u stopu, čak joj je dozvoljavala i da jede i pije iz njenih posuda za hranu i vodu. Kako je guska odrastala njih dve su postale nerazdvojne i sve su radile zajedno, igrale su se i upadale u nestašluke zajedno. Ista vlasnica u kući ima još i pudlu, ali ona nije toliko bliska sa svojim cimerima.

Kako je guska odrastala postao je pravi prizor gledati je kako trčkara uz svoju drugaricu samojeda, kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Takođe, kada je samojed oštenila leglo i postala mama njena najbolja drugarica se postavila kao dadilja štencima. Guska je pomagala novopečenoj mami da se brine o štencima, i kada je mami bila potrebna pauza guska se pokazala kao odlična dadilja. Između ove dve neobične drugarice vlada ljubav i poverenje kakvo se retko gde viđa, a kako izgleda kada brižna guska prebrojava i vodi računa o štencima možete videti u nastavku

Izvor: dogdispatch.com, youtube.com

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari