NaslovnaZANIMLJIVOSTIRASPISAN FOTO KONKURS ZA DECU "MOJ LJUBIMAC"

RASPISAN FOTO KONKURS ZA DECU „MOJ LJUBIMAC“

KONKURS MOJ LJUBIMAC – U organizaciji Dečijeg kulturnog centra Beograd raspisan je četvrti foto i literalni konkurs za decu i mlade pod nazivom Moj ljubimac.

U organizaciji su učestvovali DKC Beograd, JKP Veterina Beograd i ORKA – sa dečijim klubom Orkica.

Cilj takmičenja je da se kroz umetničke medije i kreativne radionice kod dece i mladih razvija odgovorno ponašanje prema kućnim ljubimcima.

za rase pasa

Deca uzrasta od 6 do 16 godina mogu poslati fotografiju i/ili pesmu kućnih ljubimaca do 15. juna. Fotografije se šalju se na mail adresu mojljubimac.dkcb@gmail.com, a pesme na vesna@dkcb.rs. Najbolje fotografije i pesme, po oceni stručnog žirija, biće objavljene na sajtu i društvenim mrežama DKCB-a.

Osim nagrada za najbolju fotografiju i pesmu, biće dodeljene i pohvale za fotografije ljubimaca u različitim kategorijama – za najčupavijeg, najsmešnijeg, najveselijeg, najružnijeg, najtužnijeg, najmanjeg, najvećeg, najstarijeg, najsrećnijeg, najgladnijeg ljubimca, potom za najboljeg druga, za najzaljubljeniji par, ali i za ljubimce sa najvećim ušima, najdužim repom i brkovima, najkraćim repom i najlepšim očima i osmehom. Urednica programa je Vesna Krnjaić Mitrović.

Pročitajte još: ZANIMLJIVOSTI 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najnovije

poslednji komentari